Stauder til præriehaven

Præriehaven består af prydplæner og blomstrende stauder. Sammen danner de en dynamisk blanding med masser af farve. Kombinationen af ​​prydgræs og blomster giver præriehaven et meget naturligt udseende. Fordi planterne ofte blomstrer sent, har du et attraktivt billede langt ud på efteråret. Blomstrende græsarealer I Holland ser du mere og mere smukke blomstrende vejkanter og blomster enge. Faktisk er præriehaven også en form for dette. Imidlertid er de naturlige blomsterenge i Holland på sit højdepunkt tidligt på året. De fleste arter, såsom tusindfryd, toppes i maj og juni. Prairie Planter Prairie havesorter er ofte bedst fra juli og august, nogle gange fortsætter de med at blomstre langt ind i efteråret. Derfor er præriehaven sådan en god tilføjelse til en landlig eller naturlig have. Blomstringsæsonen vil være måneder længere! Prairie grænse: stauder De smukkeste prærieplanter: Echinacea verbena hastata Rudbeckia liatris Vernonia Aster baptisia Helenium agastache Præriegrænse: prydgræsserne De smukkeste præriegræsser: Calamagrostis brachytricha Calamagrostis x acutiflorum ‘Karl Foerster’ Stipa calamagrostis Schizachirium scoparium ‘The Blues’ Molinia ‘Transparent’ Molinia caerulea arter sorghastrum nutans panik virgatum Eragrostis

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Have

laurbærkirsebær

Synes du også, at det er trælst, at forbipasserende og naboer har indkig i din have? Eller savner du noget grønt omkring dig, når det bliver køligere udendørs? En stor fordel ved en laurbærhæk er, at den aldrig taber sine blade og altid er flot grøn og tæt. Med en Prunus laurocerasus er du derfor […]

Read More
Have

Have design haven stilarter

Der er utallige havestilarter. Ligesom indretningen af ​​dit hus kan du også vælge mellem forskellige kendte og mindre kendte stilarter udenfor. Vi viser de mest berømte her. Feriefølelse En middelhavshave bringer atmosfæren i Middelhavet hjem til dit hjem. Patio, veranda og pergola er uundværlige elementer i dette. Plantning spiller også en vigtig rolle. Lavendel, oliven […]

Read More