Have design haven stilarter

Der er utallige havestilarter. Ligesom indretningen af ​​dit hus kan du også vælge mellem forskellige kendte og mindre kendte stilarter udenfor. Vi viser de mest berømte her. Feriefølelse En middelhavshave bringer atmosfæren i Middelhavet hjem til dit hjem. Patio, veranda og pergola er uundværlige elementer i dette. Plantning spiller også en vigtig rolle. Lavendel, oliven og figen, men også stedsegrønne planter som portugisisk laurbær og stedsegrøn eg er uundværlige. En anden velkendt stil er junglehaven eller den tropiske have. Bambus og storbladede planter skaber en tropisk atmosfære. Slyngede stier gennem vegetationen fuldender billedet. Fred… Vil du især slappe af i haven efter en travl arbejdsdag? Så er en have med et enkelt layout ideel. En have med et klart layout og lave vedligeholdelseskrav. Og de job, der skal udføres, er stadig nemme at udføre for begyndere blandt gartnerne. Derfor vælger mange mennesker i dag en moderne have. Med et par afslappede siddepladser danner en sådan have en oase af fred og afslapning. Vild En naturlig have kan også give en masse afslapning. Og der er også meget at se og opdage i en lidt vildere have. Forskellige planter og vand passer godt ind i en naturlig have. Dette tiltrækker også fugle og sommerfugle til din have. En veldesignet naturlig have kræver også relativt lidt vedligeholdelse.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Have

laurbærkirsebær

Synes du også, at det er trælst, at forbipasserende og naboer har indkig i din have? Eller savner du noget grønt omkring dig, når det bliver køligere udendørs? En stor fordel ved en laurbærhæk er, at den aldrig taber sine blade og altid er flot grøn og tæt. Med en Prunus laurocerasus er du derfor […]

Read More
Have

Stauder til præriehaven

Præriehaven består af prydplæner og blomstrende stauder. Sammen danner de en dynamisk blanding med masser af farve. Kombinationen af ​​prydgræs og blomster giver præriehaven et meget naturligt udseende. Fordi planterne ofte blomstrer sent, har du et attraktivt billede langt ud på efteråret. Blomstrende græsarealer I Holland ser du mere og mere smukke blomstrende vejkanter og […]

Read More