laurbærkirsebær

Synes du også, at det er trælst, at forbipasserende og naboer har indkig i din have? Eller savner du noget grønt omkring dig, når det bliver køligere udendørs? En stor fordel ved en laurbærhæk er, at den aldrig taber sine blade og altid er flot grøn og tæt. Med en Prunus laurocerasus er du derfor garanteret et grønt udemiljø og privatliv uanset årstiden. En anden fordel er også, at der ikke skal rives blade sammen i løbet af efteråret.

En populær plante til anlæggelse af en ny hæk eller som rumadskillelse i haven er en buksbom. Desværre har denne plante været plaget af flere sygdomme siden 2005. Flere og flere mennesker er derfor på udkig efter et godt alternativ, der kan erstatte den udsatte buksbom. Laurbærhækken er et rigtig godt alternativ til buksbom. Denne nemme hækplante laurbærkirsebær er altid flot grøn og tæt, og er derfor perfekt til afskærmning af haven.

Hvornår skal man beskære en laurbærtræ?

Det bedste tidspunkt at beskære laurbærtræer er om foråret (marts-april) og igen i august-september. Det er nødvendigt at beskære to gange om året for at få en tæt hæk.

Den første beskæring er om foråret, lige før grenene begynder at spire. Snart vil du ikke længere lægge mærke til beskæringen, fordi de nye blade vil dække snittene. I foråret skal du også fjerne døde grene og grene med brune blade. Hvis du skal fjerne tykkere grene, kan du bruge en sav.

Den anden beskæring sker i sensommeren. Der er vokset nye skud på grenene, så klip hækken i september. Så vil din laurbærhæk gå ind i vinteren med en stram form.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Have

Have design haven stilarter

Der er utallige havestilarter. Ligesom indretningen af ​​dit hus kan du også vælge mellem forskellige kendte og mindre kendte stilarter udenfor. Vi viser de mest berømte her. Feriefølelse En middelhavshave bringer atmosfæren i Middelhavet hjem til dit hjem. Patio, veranda og pergola er uundværlige elementer i dette. Plantning spiller også en vigtig rolle. Lavendel, oliven […]

Read More
Have

Stauder til præriehaven

Præriehaven består af prydplæner og blomstrende stauder. Sammen danner de en dynamisk blanding med masser af farve. Kombinationen af ​​prydgræs og blomster giver præriehaven et meget naturligt udseende. Fordi planterne ofte blomstrer sent, har du et attraktivt billede langt ud på efteråret. Blomstrende græsarealer I Holland ser du mere og mere smukke blomstrende vejkanter og […]

Read More